06 54252443
sophie@doulasophie.nl

Geboortefotografie

Maar één eerst moment

Als er maar één draad is die door mijn werk heen loopt, dan is dat mijn passie om te zien dat ouders terug kunnen kijken op de geboorte van hun kind, met een zo positief mogelijk gevoel. Liefst als doula en geboortefotografe ben ik aanwezig bij een bevalling. Mijn camera is dan een sort verlengstuk van mijn arm en als ik een ‘shot’ zie dan schiet ik hem en dan zet ik mijn camera weer neer en ga ik verder met mijn doula support. Als de baby geboren wordt is mijn doula taak min of meer klaar en ga ik vloeiend over naar het fotograferen van alle mooie momenten na de geboorte. Met een mooie reportage, die het verhaal van die dag vertelt, zie je alle aspecten die bij de geboorte van jouw kind horen. Dat biedt een mooi perspectief!Je kind wordt maar één keer geboren. Je kunt het niet overnieuw doen.Terugkijken en opnieuw ervaren,

Laat mij het beeldend verhaal vertellen en ontvang een mooi reportage van de geboorte van jouw kleintje. Dan kun je al die bijzondere momenten terugkijken en opnieuw ervaren, waar en wanneer je maar wilt. Alle foto’s op mijn site zijn van mijn eigen hand. Als het je mooi lijkt, ook eventueel in combinatie met doula support, vul de contact formulier in en informeer over de mogelijkheden van geboortefotografie en/of een doula support en vraag een kennismaking aan.


Respectvol aanwezig

Ik probeer als fotograaf in het geboorteproces mij zo respectvol mogelijk op te stellen. Bevallen is een intieme levens ervaring! Alle momenten die het een persoonlijke en mooie ervaring maken, leg ik smaakvol vast. Ik overleg wat er met de foto’s gebeurt en zal jouw wensen hierin respecteren.“Ik was zo blij met de prachtige foto’s van de geboorte van onze zoon. Het verhaal werd mooi en duidelijk verteld en momenten die wat wazig waren kon ik opnieuw herleven”

Brene Briskey
facebook marketing