06 54252443
sophie@doulasophie.nl

Sophie

Gezin

Al ben ik eigenlijk Brits, ik woon ruim 25 jaar in Nederland en spreek vloeiend Nederlands. Sinds 2017 (en de Brexit) ben ik een Dutch- Brit geworden. Ik ben getrouwd met “mijn Hollander” en samen hebben wij 3, nu inmiddels jong volwassen, jongens. Joshua, Judah en Joel. We hebben overal gewoon inclusief 3 jaar in Amerika waar mijn jongste zoon werd geboren. Al 15 jaar is Capelle aan den IJssel ons thuis.
Jarenlang had ik, naast het moeder zijn van een druk en sportief jongens gezin, en tussen de basketbal wedstrijden door, een eigen catering bedrijfje.


Mijn passie voor geboorte


In 2010 verliet ik de catering achter en ging ik mijn passie voor vrouwen en geboorte volgen. Ik heb de opleiding tot doula gevolgd en werk nu met passie en plezier als doula door vrouwen, en hun partners te ondersteunen, voor, tijdens en na de geboorte. Ik heb de eer gehad om ruim 200 gezinnen geboren (en uitgebreid) te zien worden.
Zwanger zijn en een baby verwelkomen in een gezin vraagt goed voorbereiding en is een proces dat je leven voor altijd verandert. Als doula en zwangerschapdocent kan ik jou helpen bouwen aan vertrouwen in dat proces. Als doula wil ik jou graag ondersteunen om de best mogelijk ervaring te hebben bij de geboorte van je kleintje.

Er zijn zoveel mooie momenten


Geboortefotografie werd populair en beschikbaar op sociale media in 2009 en ik werd er snel verliefd op. Ik heb mijn geboortefotografie ontwikkeld vanuit mijn verlangen om het verhaal van de bevalling aan moeders terug te laten zien, zodat zij er een positieve herinnering aan overhouden. Ik vind het geweldig om de schoonheid en puurheid van de eerste momenten vast te leggen.
Mijn hoop is dat elke vrouw die ik ondersteun terug kunt kijken naar haar bevalling met een voldaan gevoel en vol op kan genieten van haar kraamweek.

Mijn favoriet motto:

“Een baby ter wereld brengen moet je mooiste prestatie zijn  — niet je grootste angst.”

Jane Wiedeman
facebook marketing