06 54252443
sophie@doulasophie.nl

Sophie


Mijn passie voor geboorte


In 2010 verliet ik de catering en ging ik mijn andere passie volgen namelijk het ondersteunen van gezinnen rondom de bevalling. Ik heb de opleiding tot doula gevolgd en werk nu al jaren met passie en plezier als doula. Ik heb de eer gehad om ruim 225 gezinnen geboren (en uitgebreid) te zien worden.
Zwanger zijn en een baby verwelkomen in een gezin vraagt goed voorbereiding en is een proces dat je leven voor altijd verandert. Als doula en zwangerschapdocent kan ik jou helpen bouwen aan vertrouwen in dat proces. Als doula wil ik jou graag ondersteunen om de best mogelijk ervaring te hebben bij de geboorte van je kleintje.

Er zijn zoveel mooie momenten


Geboortefotografie werd populair en beschikbaar op sociale media in 2009 en ik werd er snel verliefd op. Ik heb mijn geboortefotografie ontwikkeld vanuit mijn verlangen om het verhaal van de bevalling aan moeders terug te laten zien, zodat zij er een positieve herinnering aan overhouden. Ik vind het geweldig om de schoonheid en puurheid van de eerste momenten vast te leggen. Hoe mooi is het om als kind je eigen geboorteverhaal terug te kunnen zien?
Mijn hoop is dat elke vrouw die ik ondersteun terug kunt kijken naar haar bevalling met een voldaan gevoel en vol op kan genieten van haar kraamweek.

Mijn favoriet motto:

“Een baby ter wereld brengen moet je mooiste prestatie zijn  — niet je grootste angst.”

Jane Wiedeman
facebook marketing