06 54252443
sophie@doulasophie.nl

Doula Partner

Farola en ik ontmoetten elkaar op de doulaopleiding in 2010 en sinds die tijd werken we regelmatig samen en is er een mooie vriendschap ontstaan. Farola is, behalve moeder van drie, een doula met passie en is mede-oprichter van doula opleiding, In Bloei. Ze geeft ook The Confident Birth Course bij Birth in Holland.
Farola vind het mooi als ze onderdeel mag zijn bij een geboorte  dat zelfvertrouwen en kracht geeft aan de ouders om de uitdagingen van het prille ouderschap samen op te pakken.

Onze manier van omgaan met klanten en onze werkwijze is een goede match voor onze clienten. Al hebben wij allebei unieke  kwaliteiten wij vertrouwen er op dat ons clienten weinig verschil in ondersteuning zullen ervaren als wij voor elkaar invallen.

Als ik, in de 5 weken rondom jouw uitgerekende datum,  een avond, een dag of een specifiek weekend heb dat ik niet beschikbaar kan zijn, zal Farola voor jou op wacht zijn. Als de bevalling dan begint is zij aanwezig bij de bevalling. Ik bespreek dit altijd van te voren en er is altijd de mogelijkheid om Farola te ontmoeten. Deze vorm van samenwerking zorgt ervoor dat we het hele jaar door kunnen zorgen dat onze klanten goede ondersteuning bij de geboorte ervaren.

facebook marketing