Blog

Blog

Kinderen bij de bevalling

Kinderen bij de bevalling

Denk je er over na om je kind(eren) bij je bevalling aanwezig te laten zijn? Heeft je kind ooit eens interesse getoond in het zien geboren worden van een baby? Is het moeilijk om opvang voor je kinderen te regelen rondom de bevalling? Zou je je kinderen graag willen betrekken bij het geboorteproces van hun more »

Top tips voor een top badbevalling

Top tips voor een top badbevalling

Algemene tips voor waterbevalling Besef je dat de situatie altijd kan veranderen en dat je mogelijk je droom water bevalling moet laten gaan. Dus pin jezelf niet vast aan je droom water bevalling maar bereid je wel goed voor. Zodat je in ieder geval zelf weet dat je er alles aan hebt gedaan om op more »

Hoe werkt dat nou echt? Een badbevalling!

Hoe werkt dat nou echt? Een badbevalling!

Hoe bereid je je mentaal voor op een badbevalling? Start met het voorbereiden van je gedachten. Wat is je motivatie voor een water bevalling en wat zijn je verwachtingen? Vraag jezelf af waarom je kiest voor een waterbevalling, doe je dit voor jezelf of kies ervoor omdat iemand anders dit van je verwacht? Blijf daarnaast more »

Waar en met wie kan ik in water bevallen?

Waar en met wie kan ik in water bevallen?

Het antwoord op deze vraag is niet zo simpel als het klinkt. Allereerst zijn er verschillende manieren om een water bevalling te faciliteren. Je kunt een beval bad huren en hierin thuis bevallen, je kunt het gehuurde beval bad meenemen naar een geboorte centrum of je maakt gebruik van een beval bad in het ziekenhuis. more »

De meest onderschatte vorm van pijnbestrijding ~ WATER

De meest onderschatte vorm van pijnbestrijding ~ WATER

Toen je ontdekte dat je zwanger was en ging nadenken over de geboorte van je baby, heb je toen gedacht aan water als een optie voor pijn management? Je zult niet de enige zijn die deze vraag met “nee” beantwoord. De voordelen zijn enorm De sfeer in een kamer veranderd gelijk wanneer je er een more »

Gun jezelf dat beetje extra support tijdens de bevalling

Laten we sparren over wat ik voor jou kan betekenen

facebook marketing