Geboortefotografie

Jij gaat er nooit spijt van hebben dat je mooie beelden hebt van deze bijzondere momenten

Geboortefotografie is het perfecte aanvulling op mijn doula werk.

Alle foto's op deze website (behalve een aantal van mij aan het werk) zijn van mijn eigen hand. Er is een duidelijk rode draad door mijn werk als doula en fotograaf, en dat is mijn passie om alles er aan te doen zo dat mijn clienten positief terug kunnen kijken op hun bevalling. Als je terug kijkt naar de beelden van je eigen bevalling zie je details en aspecten van het proces die je misschien niet gezien heb of vergeten bent. Het brengt een nieuw, soms nodig, perspectief en kan heel waardevol zijn met het verwerken er van.. Geboortefotografie en doula support is de beste combi ooit en echt een investering waard.

Doula & Geboortefotograaf

Het inhuren van een geboortefotograaf is heel waardevol. Maar een professionele doula die alles in beeld kan brengen en je alle steun kan bieden die je nodig hebt is goud waard! De camera is een verlenging van mijn arm en is altijd in de buurt waar ik ben. I zie een mooie beeld, ik schiet hem in een paar clicks en zet mijn camera weer neer, en ga door. et mijn doula support. Mijn eerste prioriteit is het doula zijn, de meeste vrouwen vertellen mij dat ze niet eens gemerkt hebben dat ik ook fotografeerde. Ik geef je graag het verhaal van de geboorte terug in beeld. Je hoeft echt geen moment te missen.

Met respect ben ik aanwezig bij jouw bevalling

De geboorte van je kind is een intiem gebeurtenis. Ik heb respect voor het geboorteproces en leg alle momenten vast die het proces zo bijzonder maken. Weet dat ik mijn werk alleen met toestemming deel op mijn socials. Jij hebt volledig controle over wat wel en niet, of helemaal niet, gedeeld wordt.

Gun jezelf dat beetje extra support tijdens de bevalling

Laten we sparren over wat ik voor jou kan betekenen

facebook marketing