Alles over Sophie

Alles over Sophie

Liefde voor het reizen

Sinds onze kinderen niet meer meegaan op vakantie reizen we met z'n tweeën. Terug naar de engelse kust van mijn jeugd of naar familie in Canada of de Franse Alpen of rustig Croatie. Het gaat om het samen zijn in de natuur, mooie steden bezoeken en rust pakken van het hard werken en op wacht leven door het jaar heen.

Foodie

 

Ik ontspan in de keuken. Als ik de hele dag cursus heb gegeven of afspraken gehad heb vind ik het juist fijn om in de keuken bezig te zijn. Zeker in het weekend hou ik van kokerellen en bakken. Ik ben gek op cheesecake en geroosterde groenten is mijn favoriete snoep. Je kan me zeker wakker maken voor Tony Chocolony’s Karamel en zeezout… want ja!! Zout… ik hou van zout!!

Het verhaal vertellen

Elk geboorte is anders en dat maakt mijn werk zo mooi en interessant. Ik werd verliefd op het vastleggen van het proces na dat ik doula was geworden. Ik zag wat het deed met de ouders om het verhaal terug te zien in beeld. Alle details en emoties voor altijd vastgelegd van dit bijzonder 'life event.' Het brengt vaak een andere (soms erg nodig) perspectief op het proces voor de ouders.

Birth in Holland &

Doula Trainer

Het opleiden van nieuwe doula’s vind ik heel belangrijk. Er is steeds meer vraag naar doula’s en In Bloei bied een compleet opleiding met mentorschap. Ik geef les bij In Bloei Doula Academie en ik ben ook mentor voor de studenten. Het is fantastisch om mijn ruim 10 jaar ervaring mee te kunnen nemen en door te kunnen geven aan doula’s in opleiding.

Samen met mijn collega, Elinor Abramson (brits verloskundige praktiserend in een Nederlands praktijk,) ben ik oprichter van Birth in Holland. Wij geven engels talig educatie voor internationale ouders en zwangere in Nederland.  

We hebben een team verloskundigen en doula’s die samen werken voor het meest volledig voorbereiding op de geboorte & postpartum tijd.

En dit zijn de toffe gasten die mij mama noemen!

Gun jezelf dat beetje extra support tijdens de bevalling

Laten we sparren over wat ik voor jou kan betekenen

facebook marketing