Partners

Partners

Ontmoet Doula Farola

“Ik vind het mooi als ik onderdeel mag zijn bij een geboorte dat zelfvertrouwen en kracht geeft aan de ouders om de uitdagingen van het prille ouderschap samen op te pakken.”

Mijn vertrouwde achterwacht

Farola en ik ontmoetten elkaar op de doulaopleiding in 2010 en sinds die tijd werken we regelmatig samen en is er een mooie vriendschap ontstaan. Farola is, behalve moeder van drie, een doula met passie en is oprichter van de In Bloei Doula Academie.

Onze manier van omgaan met klanten en onze werkwijze is een goede match voor onze clienten. Al hebben wij allebei unieke  kwaliteiten wij vertrouwen er op dat ons clienten weinig verschil in ondersteuning zullen ervaren als wij voor elkaar invallen.

Als ik, rondom jouw uitgerekende datum,  een avond, een dag of een specifiek weekend heb dat ik privé verplichtingen heb, zal Farola voor jou op wacht zijn. Als de bevalling dan begint is zij aanwezig bij de bevalling. Ik bespreek dit altijd (als mogelijk) van te voren als het geplande dagen zijn. Er is dan de mogelijkheid om Farola te ontmoeten. Deze vorm van samenwerking zorgt ervoor dat we het hele jaar door kunnen zorgen dat onze klanten goede ondersteuning bij de geboorte ervaren.

Gun jezelf dat beetje extra support tijdens de bevalling

Laten we sparren over wat ik voor jou kan betekenen

facebook marketing