06 54252443
sophie@doulasophie.nl

Geboortefotografie

Met open hart en vrije handen je kindje verwelkomen.

 

 

 

Maar één eerst moment

Als er maar één draad is die door mijn werk heen loopt, dan is dat mijn passie om te zien dat ouders terug kunnen kijken op de geboorte van hun kind, met een zo positief mogelijk gevoel. Met een mooie reportage, die het verhaal van die dag vertelt, zie je alle aspecten die bij de geboorte van jouw kind horen. Dat biedt een mooi perspectief!

Je kind wordt maar één keer geboren. Je kunt het niet overnieuw doen. Laat mij het beeldend verhaal vertellen en ontvang een mooi verslag  van de geboorte van jouw baby. Dan kun je al die bijzondere momenten terugkijken en opnieuw ervaren, waar en wanneer je maar wilt.

Als het je mooi lijkt, ook eventueel in combinatie met doula ondersteuning, vul de contactformulier hier in en informeer over de mogelijkheden van geboortefotografie en/of een doula tijdens de geboorte van jou kind.

 

Respectvol aanwezig

Ik probeer als fotograaf in het geboorteproces mij zo respectvol mogelijk op te stellen. Bevallen is een intieme levens ervaring! Alle momenten die het een persoonlijke en mooie ervaring maken, leg ik smaakvol vast. Ik overleg wat er met de foto’s gebeurt en zal jouw wensen hierin respecteren. De meeste foto’s zullen in sepia of zwart/wit zijn, met een aantal kleuren foto’s ertussen.

“Ik was zo blij met de prachtige foto’s van de geboorte van onze zoon. Het verhaal werd mooi en duidelijk verteld en momenten die wat wazig waren kon ik opnieuw herleven” Brene Briskey

 

 

 

facebook marketing